Ciutadans aconsegueix que la nova RTVV tinga un sostre de despesa pública per a evitar que siga un ens sobredimensionat

València Noticies | Redacció.- El grup parlamentari de Ciutadans (C’s) ha aconseguit que la nova RTVV tinga un sostre de despesa pública “per a evitar que els mitjans de comunicació públics valencians es convertisquen de nou en un ens sobredimensionat i insostenible econòmicament”, segons ha explicat el diputat de Ciutadans en Les Corts valencianes, Toni Subiela. En la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual, Subiela ha celebrat l’aprovació de l’esmena de C’s per a garantir un mínim de despesa del 0,3 per cent i un màxim del 0,6 per cent respecte al pressupost autonòmic i ha considerat que aquesta mesura és “especialment important per a garantir que existisca un servei de qualitat sostenible, ja que és un marge ampli per a crear un gran projecte”.

Reunión de la Comisión de Radiotelevisión Valenciana y del Espacio Audiovisual.
image-401893

“Ciutadans no vol en cap concepte tenir els mateixos mitjans de comunicació públic que existien”, ha afegit el diputat autonòmic de C’s, al mateix temps que ha defensat “la necessitat que existisquen uns mitjans plurals, despolititzats i de qualitat”. Sobre aquest tema, ha assegurat que “aquest projecte és essencial perquè revisca el sector audiovisual i per a la creació de llocs de treball, que és l’objectiu prioritari per a C’s”.

Quant a l’esmena sobre els extreballadors de RTVV, Subiela ha matisat que “s’han acostat postures perquè es tinga en compte a tots els extreballadors per als llocs de caràcter temporal, ja que cal aprofitar la seua experiència”. A més, ha destacat que “hi ha un problema jurídic que s’està intentant ocultar, que és la possible readmissió obligada de tota la plantilla anterior, alguna cosa que costaria als valencians uns 200 milions d’euros” i ha advocat per “evitar les presses en la reobertura” per a no generar un “trauma major”. A més, Toni Subiela ha destacat les esmenes de C’s “per a millorar la proposició quant a la discapacitat”. “Ciutadans ha optat des del principi per fer una oposició exigent i constructiva”, ha afegit el diputat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.