Ciutadans aconseguix que l’Ajuntament es comprometa a condicionar en un any un camp per al Sporting Club de Benimaclet

València Noticies | Redacció.- El Ple de l’Ajuntament de València ha aprovat una moció impulsada per Ciutadans en què es compromet a condicionar en un any un camp per al Sporting Club de Benimaclet. “Les instal·lacions que tenen actualment són clarament deficitàries per a la població del barri. L’esport promou l’educació en valors positius per al desenrotllament personal, especialment en les més jóvens, per la qual cosa hem de recolzar-ho. El compromís adquirit en el Ple dotarà d’una solució al Sporting Club de Benimaclet”, ha dit el regidor de C’s, Manuel Camarasa.

“L’esport és una magnífica preparació per a la vida ja que promou valors de l’esforç, la disciplina i el treball en equip”, ha assegurat Camarasa, que ha recordat que “des de la fundació del Club Futbol Sporting de Benimaclet han passat milers de xiquets”.

La necesidad de este club se remonta al año 1998.
image-361828

Manuel Camarasa ha lamentat l’abstenció del PP “després de presentar una proposta que no soluciona els problemes del barri ni dels seus 30.000 veïns”.

Des del Sporting Club de Benimaclet ha intervingut el seu president, Daniel Pérez de Tudela, que ha recordat que la necessitat d’este club es remunta a 1998 i ha insistit en el fet que “cal recolzar el bon futbol, que és un mitjà per a millorar l’educació, sobretot, dels més jóvens”.

D’altra banda, el regidor de C’s, i sobre la moció presentada pel seu grup sobre les cambres de videovigilancia, ha declarat que “retirem la moció després de comprometre’s l’alcalde a encarregar els Informes pertinents per a aclarir la situación”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.