Ciutadans compromet al tripartit a eliminar les filtracions i goteres de la Casa Consistorial

València Notícies | Redacció.- La comissió de Govern Interior de l’Ajuntament de València ha aprovat per unanimitat este matí una moció de Ciutadans per a esmenar les goteres i filtracions que patix la Casa Consistorial, que té la qualificació de Bé de Rellevància Local. El regidor de Ciutadans, Manuel Camarasa, ha dit: “Estem preocupats per la conservació de l’edifici. Els problemes amb l’aigua que arrossega la Casa Consistorial no els suporta cap en la seua pròpia casa. Hi ha hagut deixadesa i és necessari donar una solución”.ayuntamiento-de-valencia

L’edil de C’s ha explicat durant la comissió de Govern Interior que la dificultat per a canalitzar l’aigua durant les pluges intenses “afavorix en gran manera les filtracions en la tercera planta la fusteria de la qual dóna mostres de la falta estanqueïtat mentres les entollades provoquen danys materials que generen problemes de seguretat, i inclús salubritat, al personal que allí treballa”.

La protecció de l’edifici, ha explicat Camarasa, requerix de la realització d’informes tècnics que indiquen com es poden realitzar les obres. “Estem d’acord en què cal realitzar els informes amb la major diligència possible i escometre les obres que esmenen els problemes. Ens haguera agradat que el pressupost de 2017 tinguera ja la partida pressupostària concreta per a l’obra però l’Equip de Govern ha dit que no els dóna temps. Estarem molt vigilants perquè es facen les obres com més prompte millor”, ha explicat Camarasa.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.