Ciutadans de València denúncia que el tripartit imposa canvis sense estudiar la llei

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha lamentat que el tripartit “imposa canvis sense mirar la llei. Són l’antítesi de la gestió ja que actuen primer, després es pregunten si són capaços de fer-ho i després es donen compte que no poden o no saben”. El líder de C’s ha assegurat: “Ribó ha demostrat durant un any que és especialista a fer anuncis superflus i a decebre en gestió. Ho hem vist en l’Ajuntament de València en distintes àrees com, per exemple, el comerç, la mobilitat o la gestió de la grua”.

Respecte al comerç, Fernando Giner ha explicat: “Arribem a un acord el 29 de desembre sobre dos Zones de Gran Afluència Turística amb llibertat comercial i l’endemà, un centre comercial va anunciar que recorreria. Des de llavors, Ribó s’ha passat cinc mesos de braços creuats ocultant un problema que ara li ha explotat”.Fernando Giner.

El líder de C’s ha puntualitzat: “La solució s’ha confiat en que l’advocacia de la Generalitat trobe una fórmula perquè es complisca amb les zones acordades. Ribó ni s’havia plantejat si els seus canvis eren legals pel que demostra que primer actua i després es pregunta si el que ha promés és viable”.

Respecte a la mobilitat, el regidor de C’s Narciso Estellés ha dit: “Grezzi s’ha convertit en el rei de les rectificacions. Vol prohibir l’estacionament en el carril bus a la nit i li rectifiquen, diu que el pàrquing de Bruges es pagarà en 100 anys i es firma un conveni per a fer-ho en deu, presenta una peatonalización en Ciutat Vella i la canvia passades les hores”.

Narciso Estellés ha afegit: “L’última bomba de Grezzi ha sigut reconéixer que primer posa la senyalètica només en valencià per a després preguntar si és legal excloure el castellà. Els objectius de Grezzi de fer una ciutat més amable són compartits per Ciutadans però les formes, vaig inclouredos els processos suposadament participatius, estan provocant crispació i malestar perquè primer actua i després s’assabenta del que volen els ciutadans com està passant en els canvis de l’EMT i les peatonalizaciones”.

Respecte a la gestió de govern interior, el regidor de C’s Manuel Camarasa ha dit: “El cas de la grua de València demostra perfectament com actua Compromís. Quan estaven en l’oposició es feien la foto amb els sindicats cada dos per tres i prometien la municipalització de la grua. No obstant això, des que governeu el seu canvi ha consistit en el fet que no es reunixen amb els treballadors mentres descarten complir les seues promeses amb el desencant que açò ha produït”.

L’edil de C’s ha conclòs: “La mentalitat de Compromís és la d’un partit de l’oposició irresponsable que llança promeses, la d’un partit que no calibra si el que diu es pot fer. L’únic canvi que han aconseguit en el servici de grua és que han imposat als treballadors que han de ser un servici amable, en concret, que quan retiren un cotxe tenen que somriure l’amo”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.