Ciutadans acusa al tripartit d’un disseny incomplet i poc eficient en la nova línia 99 d’EMT

València Noticies | Redacció.- “La línia 99 està incompleta en el seu disseny final i forma part d’un procés inacabat i poc eficient d’un canvi de línies d’EMT que està sent el més problemàtic de la història de l’empresa. Este disseny deixa per exemple a Torrefiel, Barona, Joan XXIII i Ciutat Fallera, nuclis poblacionals importants, sense una connexió ràpida amb les Universitats per la Ronda Norte”, ha declarat el regidor de Ciutadans (C’s) Narciso Estellés, sobre el traçat de la línia 99 de l’EMT.

Narciso Estellés.
image-401718

Estellés ha recordat la seua postura inicial sobre la línia 99: “benbinguda siga línia 99 i més a 9 minuts de freqüència, però mai a canvi de trastornar les necessitats de mobilitat de quasi 200.000 valencians al canviar mitja xarxa de línies EMT, en funció de la línia 99, sobretot per a justificar un mer procés intern de cost de l’empresa per a minimitzar les contractacions necesarias”.

El regidor de C’s ha manifestat entendre totalment la desil·lusió dels veïns de cada barri: “aspectes com l’obstinació de mantindre el recorregut de la línia 11 per tres o quatre minuts en contra de totes les opinions justifiquen que quasi tots els barris estiguen arreplegant firmes. Estellés ha recordat que “ja no és només el disseny, sinó també és el procés participatiu fallit el que està portant a esta profunda decepció generalizada”.

En esta línia Narciso Estellés ha declarat que: “a més dels problemes per tots coneguts, el nou disseny de línies queda d’esquena al mar, al deixar enguany la línia 29 fora de la prolongació al marítim i deixant la línia 99 lluny de la fatxada marítima”. “Conceptos com el de la línia 2 a l’estiu, que modifica el seu itinerari per a acostar a les persones a la platja, no s’aplica a les línies 29 i 99, amb la qual cosa els valencians es perden noves possibilitats de movilidad”, ha conclòs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.