Ciutadans alerta de 45 punts perillosos en l’anell ciclista de València

València Notícies | Redacción.- El portaveu de Cs en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha alertat hui de l’existència “de 45 punts perillosos de l’acabat de, però precipitadament, inaugurat anell ciclista”, després de presentar als mitjans de comunicació una crònica des de l’experiència de l’usuari de l’anell ciclista de València.

En declaracions als mitjans de comunicació, el portaveu de Cs, Fernando Giner, ha destacat que l’informe elaborat pel Grup Municipal Cs, “que hem entregat a l’alcalde de la ciudad” s’ha realitzat “no amb la intenció que siga una anàlisi tècnica i normatiu, sinó des de l’experiència d’un usuari, amb la finalitat que servisca per a evitar accidents i situacions perilloses i incòmodes “para per a vianants i ciclistes”.

Giner durante la rueda de prensa.

El portaveu de Cs, acompanyat pels regidors Narciso Estellés i Manolo Camarasa, ha fet insistència en què l’anell ciclista és “poco intituitivo i molt perillós, sobretot quan se circula en sentit contrari al tràfic ja que no hi ha cap indicació”.

Per a concloure, Giner ha alertat de la perillositat que representa l’anell en situacions quotidianes “como quan un veí ha de tirar el fem i ha de fer-ho a través de de l’anell ciclista de Guillem de Castro, quan un repartidor que ha d’estacionar el seu camió per a descarregar o qui vol eixir d’un garatge amb el seu cotxe, per exemple, en el carrer de Colom”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.