Ciutadans assegura que l’aportació de 60 milions a l’EMT és insuficient al basar-se els pressupostos en uns ingressos irreals

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans Narciso Estellés ha votat en contra dels pressupostos de l’EMT després d’explicar que l’aportació de 60 milions que el tripartit ha destinat a l’EMT està basada en una previsió d’ingressos irreal. “Igual que vaig predir per a 2016, per a 2017 els números seguixen sense quadrar, i l’aportació municipal de 60 milions d’euros no serà prou. Per desgràcia l’EMT acabarà necessitant més fons respecte al que pressuposta perquè la previsió d’ingressos és irreal. No aconseguiran facturar els 43,3 milions que van anunciar per a enguany pel que no aconseguiran els 44 milions que pretenen per a 2017”, ha dit Estellés.narciso-estelles

“Hem votat en contra del pressupost d’EMT per a l’exercici de 2017 basant-nos principalment en que enguany torna a haver-hi una previsió d’ingressos incerta, inadequada i utópica”, ha afegit l’edil de C’s.

D’altra banda, en la reunió del consell, el regidor de C´s ha sol·licitat que en tots els informes d’activitat de la companyia “se’ns entregue als consellers la xifra total real de vendes per mes i acumulada per a cada títol de transport i la seua comparativa amb l’any anterior. Amb les dades de viatgers hi ha un creixement del 5,77% fins a setembre de 2016, però el seguiment del pressupost 2016 i l’estimació d’ingressos per a 2017 es realitza amb les dades de vendes. L’augment de viatgers es produïx per l’increment d’usos del bo ‘amb tú’ mentres abaixen els viatgers de bitllet multiviatge”.

En l’apartat pressupostari, Narciso Estellés també ha declarat: “No hem estat d’acord amb l’ajust de les línies d’EMT, especialment de les línies 8-11-29-31-73-81, tal com hem manifestat en distintes comissions i plens. Grezzi va dir que este ajust se sustentaria la base de creixement d’ingressos per a 2016, i el propi gerent d’EMT ens ha reconegut que en enguany no s’han aconseguit les expectatives i, per això, són conservadors amb la previsió d’ingressos per a 2017″.

Sobre altres aspectes del Consell, Narciso Estellés ha manifestat: “Esperem que les tarifes per a 2017 no se’ns comuniquen quasi acabant l’any. Este és un factor clau per a saber si als 2,5 milions que estime que poden faltar per a 2017 en vendes, haguera que afegir alguna llosa més”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.