Ciutadans censura al tripartit per incomplir la seua promesa d’obrir el centre de bombers de Parc de l’Oest

València Noticies | Redacció.- La regidor de Ciutadans María Dolores Jiménez ha censurat la gestió de l’àrea de Bombers realitzada des de l’inici de la legislatura ja que “Sandra Gómez va prometre obrir el centre de Parc de l’Oest i seguix tancat”.

María Dolores Jiménez.
image-419527

L’edil de C’s recorda que al maig de 2015 existien sis parcs de bombers oberts en la ciutat i la promesa per part de Sandra Gómez d’obrir el centre de Parc de l’Oest. “La situació actual és que València compta amb cinc centres oberts després del tancament de centre del Port de València”, ha dit la regidor de C’s.

“No entenem perquè els ciutadans tenen ara menys servici. Al maig preguntem pel cost que suposava reobrir el centre de Parc de l’Oest i ens van contestar per escrit que el cost de la reparació era de 5.500 euros. Estes obres es van realitzar en només tres dies, per la qual cosa ja podria estar esta infraestructura al servici dels ciutadans”, ha assegurat Jiménez.

“El parc està reparat i en perfecte estat pel que es pot obrir però la realitat de la gestió de Sandra Gómez és que ha minvat el nombre de parcs de bombers i ha incomplit les seues promeses”, ha conclòs l’edil de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.