Ciutadans consensua la continuïtat de la Comissió d’Investigació per al pròxim 13 de setembre

València Noticies | Redacció.- “Hem consensuat que la Comissió d’Investigació prosseguirà després de l’estiu. El 13 de setembre continuarà amb declaracions dels regidors i assessors que no han prestat declaració davant de la comissió, respecte a la peça separada de la ‘Operación Taula’ que afecta l’Ajuntament de Valencia”, ha declarat el regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Narciso Estellés, que ha presentat durant els últims 15 mesos nombroses iniciatives en pro de la transparència i la regeneració democràtica en l’Ajuntament de València, com que les comissions siguen obertes a la societat i els mitjans de comunicació.

Narciso Estellés.
image-405986

Estellés ha explicat els acords adoptats per a esta segona ronda de sessions: “tots els grups, a excepció de PP, ens hem mostrat a favor que l’Ajuntament es persone en la causa una vegada tinguem l’informe jurídic pertinent. Quan ho tinguem es dirimiran els detalls, una vegada puga obrir-se el secret de sumari en la causa que afecta les adjudicacions dels contractes de l’ajuntament”.

 Per a concloure, el regidor de C’s ha lamentat que en la Comissió d’Investigació de la ‘Operación Taula’: “hem assistit a contínues incompareixences dels regidors i assessors del PP. Els valencians tenen dret a saber què ha ocorregut i també sabran qui ha posat de la seua part i qui no”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.