BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Ciutadans (C’s) demana que el pressupost de 2017 es desglosse per districtes

València Noticies | Redacció.- “Volem ciutadans informats ja que així podràn tindre una actitud proactiva. Per això, en el pròxim ple hem presentat una moció perquè el pressupost de 2017 es presente desglossat per districtes”, ha explicat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner.Fernando Giner.

L’objectiu de la moció és dotar el ciutadà de la màxima informació possible i, per això, en la moció se sol·licita “informació detallada corresponent a l’Estat de Gastos, tant per cada un dels Programes de Gasto, com per inversions, desglossada per cada un dels dènou Districtes Municipals de la ciutat, arribant inclús a un major nivell de detall aportant la informació referent a cada barri”.

La proposta de Ciutadans afig a este desglossament d’informació en el pressupost s’ha d’acompanyar amb “un espai específic en el Portal de Transparència i Dades Oberts de l’Ajuntament de València”.

Fernando Giner ha explicat: “Els ciutadans necessiten tindre accés a la informació per a poder prendre decisions. Si l’Ajuntament organitza consultes sobre com distribuir una xicoteta part de la responsabilitat pressupostària i no té possibilitat d’informar-se sobre què es fa en el seu barri amb la resta del pressupost, se li està ocultat la informació que necessita per a poder decidir”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.