Ciutadans (C’s) proposa un servici de bugaderia per a majors

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València està estudiant la necessitat d’un servici de bugaderia per a majors amb l’objectiu de facilitar millors condicions de prestació als que no poden realitzar eixes labors en les seues cases i en molts casos estàn impedits.fernando-giner

“Les institucions han de fer una gestió responsable amb els nostres majors, que cada dia són un segment més ampli de la població, gràcies a l’augment de l’esperança de vida”, ha dit el portaveu de Ciutadans (C´s) , Fernando Giner, el qual ha destacat que “esta nova realitat ens conduïx a noves necesitats”.

“Hem de pensar en els que hui en dia no poden realitzar uns treballs de la casa tan senzills com llavar la roba en una llavadora. En la ciutat de València unes 3.000 persones reben atenció domiciliària per part de l’ajuntament perquè no pot eixir al carrer o estan impedides en el llit. Moltes vegades estan sols la major part del temps”, ha declarat el portaveu de C’s.

Per a concloure, el portaveu de Ciutadans (C´s) ha recordat que també podria estudiar-se la proposta per a “implantar bugaderies en els centres d’atenció de persones majors i molt especialment, si així ho precisen, per a les 7000 persones majors de 90 anys que hi ha en la ciutat de València”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.