Ciutadans de València exigix mesures urgents per al ‘Colegio 103’

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha presentat este matí, per registre d’entrada, un escrit dirigit a l’alcalde Joan Ribó. “L’alcalde no pot permetre que en la ciutat de València els xiquets estudien en barracons”, ha dit Giner. El líder de C’s ha explicat que Ribó és “la màxima autoritat de la ciutat de València i, per tant, de la qualitat de vida dels seus ciutadans. Els que estudien en barracons en el ‘Colegio 103’ són xiquets de 3 a 12 anys”.

En la carta, Fernando Giner li ha demanat a l’alcalde que “aprofitant la coordinació i bon enteniment que té amb el Conseller d’Educació el senyor Marzá, li constrenya que corregisca les greus deficiències, conseqüència de la indecent provisionalitat que tenen les instal·lacions del C.E.I.P 103”.

Fernando Giner y Manuel Camarasa.
image-383993

“En un any de govern no sols no s’ha posat data a la construcció del ‘Colegio 103’, sinó que ni tan sols les condicions dels barracons són bones”, ha relatat Giner, que en l’escrit detalla les deficiències que patixen els 20 barracons de l’actual govern comunicades al grup municipal Ciutadans des de l’AMPA del Col·legi.

“Els xiquets del ‘Colegio 103’ patixen goteres i no tenen un pati en condicions. No té ombres i els xicotets de 3 a 5 anys no gaudixen d’una zona independent per a jugar com a marca la normativa”, ha detallat Giner.

“És urgent que Ribó prenga mesures immediates. El passat ple va tombar la nostra proposta que València siga declarada ciutat sense barracons. Quant temps continuarà donant l’esquena a la realidad?”, s’ha preguntat el líder municipal de C’s.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.