Ciutadans de València insistix a analitzar tots contractes i adjudicacions que van passar per la mesa de contractació

València Noticies | Redacció.-. Després de la segona reunió de la Comissió d’Investigació de l’Operació Taula celebrada este matí, el portaveu de Ciutadans (C’s) Fernando Giner, ha declarat que el seu grup municipal “insistix a analitzar el treball de la mesa de contractació i tots els contractes i adjudicacions que van passar per la dita taula durant el període en què s’han detectat estos presumptes casos de corrupción”.

Fernando Giner.
image-364445

“Durant esta sessió hem determinat el pla de treball de la comissió, impulsada per Ciutadans, fins al mes de julio”, ha dit el líder municipal.

“Volem que el que ha ocorregut no torne a passar, que el sistema puga detectar possibles casos de corrupció en el futur i per això és tan important la mesa de contractació, ha destacat.

“En la comissió s’ha de citar els tècnics de la mesa de contractació perquè ens puguen explicar quins són els processos i com han sigut tècnicament les decisions”, ha explicat Giner.

“Ens agradaria també incorporar una sèrie d’experts perquè ens puguen explicar processos i formes de transparència, com els col·legis professionals, perquè puguen millorar el sistema de l’ajuntament a l’hora de contractar”, ha conclòs el portaveu de Ciutadans.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.