Ciutadans exigix a Ribó que cesse de les seues funcions al regidor Fuset

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (Cs) ha anunciat hui que ha presentat una moció al ple de l’Ajuntament de València amb l’objectiu que Joan Ribó cessament al regidor Pere Fuset de les seues funcions com a regidor de cultura festiva i president de la Junta Central Fallera.

“Entenem que la trajectòria que ha tingut en els dos últims anys i, sobretot, les preguntes realitzades en l’última enquesta fallera donen lloc a què l’alcalde cessament a Fuset de les seues funcions”, ha declarat el portaveu de Ciutadans Fernando Giner davant dels mitjans de comunicació, junt amb la regidora de Cs Amparo Picó.Fernando Giner.

Giner ha fet insistència en què “no es pot utilitzar una enquesta, on es fan preguntes privades sobre què pensa una persona o a què partits està votant per a dir que s’està fent un pla estratégic”.

“Volem més que Ribó done la cara davant dels fallers. El dimarts hi ha una assemblea i li demanem que done la cara com a representant de tots els valencians davant del col·lectiu faller”, ha manifestat Giner. “No pot ser que contínuament estiguem davant d’estes crispacions amb el món faller i que l’alcalde diga que és una tempestat en un got d’aigua. Tenim un verdader problema amb el món faller i el que ha de donar la cara és el senyor Ribó”, ha afegit.

Sobre este assumpte, la regidora de Ciutadans, Amparo Picó, ha recordat que “desde el minut un que Fuset està exercint les seues funcions ha mantingut unes relacions més que polèmiques amb el col·lectiu faller”. “La enquesta és la gota que ha omplit el got després d’una pèssima gestió que Pere Fuset ha dut a terme en estos dos anys de legislatura”, ha afegit Picó.

La regidora de Ciutadans ha enumerat una sèrie de “faltes molt greus en la gestió de Fuset com l’incompliment de la llei de transparència, per no publicar en la web els contractes menors tal com va demanar Cs fa un any i mig”. En esta línia, Picó ha recordat altres polèmiques que ha generat Fuset: “els contractes de la SGAE i la greu crisi que va desencadenar en la JCF que va provocar la dimissió d’un secretari. Un fet sense precedents en Valencia”.

Per a concloure, Amparo Picó ha manifestat que “amb estos antecedents i després de l’enquesta, Fuset ha de ser apartat els seus funcions”. “Fuset no pot basar la seua gestió del món faller en interessos partidistes”, ha dit.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.