Ciutadans exigix a Ribó que paralitze la prohibició d’aparcar en el carril bus nocturn

València Notícies | Redacció.- El grup municipal Ciutadans en l’Ajuntament de València ha demanat hui a Ribó que paralitze la prohibició d’aparcar en el carril bus nocturn que, si el tripartit complix la previsió anunciada, entra en vigor esta nit a les 22.00 hores. Així ho ha comunicat en roda de premsa este matí el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, acompanyat del regidor de Ciutadans Narciso Estellés i diversos portaveus i regidors Ciutadans de poblacions de l’àrea metropolitana de València: Mislata, Alboraya, Aldaia, Alaquàs, Paterna, Quart de Poblet, Torrent, Rocafort, Tavernes, Massanassa, Moncada, Sedaví, Paiporta i Silla.

Rueda de prensa de Ciudadanos.

Fernando Giner, ha exigit a Joan Ribó que “paralitze la mesura fins no tindre resolt el problema dels aparcaments, de manera planificada i ben gestionada, i que tinga pensat l’accés a València dels veïns de l’àrea metropolitana”. Giner ha afegit que és obligatori que l’alcalde a més present alternatives  “còmodes i econòmiques per als ciutadans i no idees per a intentar fer callar a l’oposició”.

En esta línia, el portaveu de Cs ha fet insistència en què “el alcalde ha de tindre altura de miras” i ha recordat que a València hi ha 750.000 persones, però “ha d’aspirar a arribar a acords amb el milió i mig que viuen en l’àrea metropolitana”.

Giner ha recordat que este assumpte ha fet viure “una crisi més al tripartit” i ha lamentat “la actitud del PSPV de recolzar mesures quan el seu portaveu Sandra Gómez ha manifestat la seua disconformitat una vegada i una altra. És el preu que ha de pagar el PSPV perquè Ximo Puig siga presidente”. “Lo més lamentable és que mantenen els seus butaques a canvi del benestar dels ciutadans”, ha afegit.

Per a concloure, el portaveu de Ciutadans ha anunciat que el seu partit presentarà iniciatives conjuntes amb els municipis de l’àrea metropolitana entorn de la mobilitat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.