Ciutadans presenta una moció perquè València tinga un servici d’emergències sanitàries suficient

València Notícies | Redacció.- La regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València María Dolores Jiménez ha presentat una moció per al pròxim ple en què sol·licita a l’Ajuntament de València que reivindique a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública dotacions en emergències sanitàries adequades per a una ciutat com València.

“Els retalls haguts durant anys han minvat notablement els servicis d’emergències sanitàries, la qual cosa suposa un deteriorament de les respostes a les emergències sanitàries en la ciutat de València i en concret en ambulàncies SAMU i SVB”, ha dit l’edil de Cs.María Dolores Jiménez.

Jiménez ha recordat que les emergències sanitàries és un “servici que s’ha de prestar al ciutadà amb els suficients mitjans materials i humans”. És este sentit, ha sigut molt crítica, “ja que la ciutat de València es troba en una situació realment complicada, ja que els servicis disponibles són mínims respecte a la població de la ciutat, que no és només la censada sinó la que habitualment es desplaça per a treballar, estudiar, etc”.

Jiménez ha explicat hi ha sis ambulàncies per als 807.000 habitants censats en la ciutat, la qual cosa suposa un ràtio d’una ambulància per a cada 134.000 habitants. “Esta situació la qualifiquem d’altament preocupant”, ha dit la regidor de Cs.

Per tot això, Jiménez ha emplaçat a l’ajuntament a què “reivindiquen una millor dotació en emergències sanitàries per a València, que defenguen els interessos dels ciutadans de València, que demostren la seua implicació en este assumpte i que es deixen de partidismes oportunistes i resolguen els problemes reals dels ciutadans”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.