Ciutadans València denúncia que el tripartit actua amb falta de transparència en la Comissió d’Investigació

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (C’s) denúncia que el tripartit actua amb falta de transparència en la Comissió d’Investigació de l’Operació Taula. després de conéixer pels mitjans de comunicació que el regidor Carlos Galiana té custodiats des de principis d’este mes 10.000 folis d’expedients que tots els membres de la comissió han de conéixer per a la pròxima sessió que se celebrarà el pròxim dia 27.fernando-giner

“Tots els membres de la comissió hauríem de disposar de la documentació des que va arribar a l’ajuntament. És gravíssim que Galiana la tinga guardada sense ni tan sols informar de que el jutjat fet entrega dels expedients”, ha declarat el portaveu de C’s Fernando Giner qui ha criticat el “modus operandi sectari i sense transparència de Galiana que en este cas fa que no fluïsca la informació i resta oportunitats als altres membres de la comissió. Després haurem de realitzar el treball amb poc de temps, ja que ahir ens assabentem per la premsa que Galiana convocarà la comissió per al pròxim 27 de desembre”.

En esta línia, el regidor de C’s Narciso Estellés, membre de la Comissió de Transparència, ha destacat la “falta de voluntat del tripartit”. “Les seues males pràctiques són enemigues de la transparència i perjudiquen de manera molt seriosa als que volem treballar i obtindre conclusiones”, ha declarat.

Per a concloure, Estellés ha dit: “Si la documentació no arriba ja al grup Ciutadans, demanarem un ajornament de la comissió”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.