Comença al Palau el cicle ‘Joves Músics’ destinat a estudiants de conservatoris i concetistes valencians

El Péndulo | Redacció.- El duo Javier OlmedaMiquel Carbonell de clarinet i piano inicia hui dijous a les 19:30 hores a la Sala Rodrigo del Palau de la Música, una nova edició del cicle gratuït de cambra “Joves Músics”. Interpretaran el programa “París 1900. Intercanvi de mirades. Música francesa espanyola per a clarinet i piano”, en què proposen un concert que reflectix la influència entre la música espanyola i francesa, l’epicentre de la qual als inicis del segle XX estava a París.

 El cicle “Joves Músics” reunirà fins al proper mes de març de 2017, estudiants de conservatoris i joves concertistes valencians als quals segon ha iniciat la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello “volem donar suport, obrint-los les portes del Palau, perquè servisca els estudiants per a ampliar els seus coneixements, i de plataforma musical als joves concertistes”. En este sentit ha afegit que “l’edició anterior va ser molt profitosa, però estem treballant per signar un conveni amb la Generalitat Valenciana, que desenvolupe este cicle i siga més adequat per als nostres joves músics”.

javier-olmeda-y-miquel-carbonell
image-426055

Per la seua banda, el director del Palau, Vicent Ros, ha incidit en el fet que este concert “respon perfectament a eixe Palau obert per a tots en què estem treballant, i en especial per als nostres joves músics”.

En el concert de hui, el públic podrà escoltar les obres Mallorca d’Isaac Albéniz, les Sonates per a clarinet i piano de Francis Poulenc i Salvador Brotons, la Première rhapsodie de Claude Debussy i la Fantasia sobre Goyescas d’Enric Granados/Joan Josep Guinovart.

 Les pròximes cites d’este cicle seran concerts i recitals d’organistes com Daniel Rubio, violes i pianistes com Almueda Arribas, Cristina Ionescu i Francisco Pérez, el Trio Makesthift, el quartet ADC String Quartet, i alumnes dels conservatoris de música de València i Alacant, i el Professional de València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.