Comença la primera fase dels tallers participaius del Pla Especial de Protecció de Ciutat Vella

València Notícies | Redacció.- El pròxim 21 de març comencen els tallers participatius del PEP de Ciutat Vella que recorreran tots els barris de manera itinerant per a fer un diagnòstic del districte que servisca de guia per a la resta del procés.

La Delegació d’Urbanisme i Habitatge que dirigeix Vicent Sarrià ha engegat la redacció del Pla Especial de Protecció (PEP) de Ciutat Vella, que serà el document que ordenarà i planificarà Ciutat Vella per als pròxims anys en matèria urbanística, i definirà la regulació de totes les intervencions que es realitzen en els edificis i espais lliures públics i privats inclosos en l’àmbit del Pla.

Vicent Sarrià s’ha marcat com objectiu per a este pla l’augmentar el nivell de participació exigit per llei, passant de la participació reactiva (elaborar el pla i exposar-ho al públic per a realitzar al·legacions) a la participació activa (participar en l’elaboració del document des del principi).Cartel del Plan.

Per a açò, el pròxim 21 de març comença una primera fase amb tallers participatius que recorreran els barris del districte de forma itinerant, amb la intenció de generar espais d’implicació ciutadana oberts a tota la població.

Els tallers de participació de la primera ronda tenen per objectiu assentar el diagnòstic propositiu de manera col·lectiva. Es treballarà en grups de treball d’entre 8-10 persones entorn dels eixos en els quals el pla té competències: Patrimoni i Urbanisme, Infraestructura Verda i Usos i Activitats; amb la finalitat de completar la preanàlisi realitzat i territorialitzar els conflictes i les oportunitats detectades.

Els tallers tindran lloc les següents dates:

21 de març: CARME. Fonda de Morella (C/Fonda de Morella 2)

28 de març: MERCAT-VELLUTERS. Col·legi Major Rector Peset (Pl. Forn de Sant Nicolás 4).

04 d’abril: SEU-XEREA. Fonda de Morella (C/Fonda de Morella 2)

11 d’abril: SANT FRANCESC. Muvim (C/Quevedo 10)

 Per a assistir a estos tallers, les persones han d’apuntar-se en el mail participa@cercle.es, amb la possibilitat d’acudir en horari de matí o de vesprades.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.