Comerciants d’Orriols i Ajuntament s’unixen i celebraran una festa durant tot el dissabte al barri

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants i Professionals dels Orriols s’han unit per primera vegada amb l’objectiu de “dinamitzar l’economia i els comerços del barri, que són molts i molt variats”, tal com ha anunciat hui el regidor de Comerç, Carlos Galiana.Cartel del evento.

 Les nombroses botigues que formen part de l’associació han programat activitats durant tot el dissabte, des de les 11.00 fins a les 21 hores. La programació inclou durant tot el matí iniciatives com ara tallers per als més xicotets i xicotetes de pintacares i també tallers infantils i contacontes que tractaran la temàtica del reciclatge.

Un show de circ reciclat, un torneig d’escacs per a xiquets i principiants (i un altre per a adults), un concurs infantil de dibuix titulat “com és el teu barri”, són altres de les activitats que estan programades per al matí i de les que es podrà disfrutar amb tota la família.

 Ja a la vesprada, la festa al carrer continuarà amb obsequis als assistents de plantes aromàtiques, sortejos dels regals que donen els comerciants i professionals dels Orriols. A més, els comerciants i professionals, així com altres entitats del barri,  comptaran cadascun amb un estand propi que es podrà visitar. També hi haurà un estand d’agricultura ecològica.

D’altra banda, els assistents podran escoltar al carrer els cantautors Iñárrez i Jaume Ramos en directe. La festa tindrà lloc en la plaça de l’Alqueria Cremà, al barri dels Orriols.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.