Compromís Alacant rendeix comptes dels seus primers 100 dies aquest dissabte

Valencia Noticias | Redacción.- Les regidores de Compromís María José Espuch i Sonia Tirado al costat del portaveu del Grup Municipal Natxo Bellido, mantindran aquest dissabte una trobada amb la ciutadania per a rendir comptes dels seus primers 100 dies de gestió en l’equip de Govern de l’Ajuntament d’Alacant.

L’acte arrancarà a les 12:00 hores amb el lema #ElCanviEnMarxa en la plaça Rodrigo Navarro de Benalúa, on la ciutadania està convidada a acudir per a escoltar als edils, intercanviar impressions i formular propostes que permeten fer partícips del canvi a les veïnes i veïns d’Alacant.

Logo de Compromís.
image-244186

“En aquesta trobada volem explicar què estem fent en l’Ajuntament d’Alacant, quins són les iniciatives d’aquest equip de Govern del que participa Compromís per a canviar la ciutat d’Alacant, per a canviar les polítiques i per a canviar les formes de fer política”, ha explicat el portaveu del Grup Municipal de Compromís, Natxo Bellido.

L’acte preveu les intervencions dels tres edils, que faran un repàs de la seua gestió i perfilaran les seues pròximes línies d’actuació al capdavant de les seues respectives àrees.

Natxo Bellido està al capdavant de les Regidories de Presidència, Contractació, Coordinació de Projectes i la portavocía; mentre que María José Espuch dirigeix les Àrees d’Educació, Igualtat i Memòria Històrica –les dues últimes de nova creació–, i Sonia Tirado és edil d’Ocupació i Desenvolupament Local.

A continuació, els tres regidors atendran les preguntes dels presents, els escoltaran i arreplegaran les propostes de la ciutadania. Amb açò, Compromís compleix amb la seua aposta per gestionar el públic amb transparència i participació.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.