BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Compromís denuncia que Fabra ni condemna la corrupció ni té un projecte per a Alacant

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, “no té un projecte estratègic per a Alacant, com ha demostrat en el Debat de Política General d’esta setmana a Les Corts, on s’ha limitat a anunciar algunes poques inversions per al municipi que ja haurien de ser una realitat fa anys”.

alberto fabra (INT)Mollà ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha ofert hui a Alacant, junt al secretari local de Compromís, Ignasi Bellido.

En este sentit, la diputada ha destacat que “Fabra ha anunciat la construcció del centre de salut de Benalua, les obres d’accés sud d’Alacant, les de la Via Parc o la reforma integral del Palau de la Justícia, inversions que en alguns casos porten més de deu anys de retard, mentre que veiem que no existeixen mesures per revitalitzar els principals sectors econòmics d’esta ciutat, com la indústria o el turisme, doncs ni tan sols s’ha referit a la connexió del Port d’Alacant amb el Corredor Mediterrani”.

Al mateix temps, Bellido ha assenyalat que “el PP no ha estat ni capaç de recolzar les propostes que fèiem des de Compromís, com la construcció immediata del col·legi Manjón Cervantes, la millora de la línia de rodalies, la connexió per tren amb l’aeroport de l’Altet o el pagament del deute pendent amb la Universitat d’Alacant, entre altres qüestions”.

“Parlem de seguir condemnant la nostra ciutat a la manca d’inversions estratègiques que li permetrien eixir de la crisi i fer-ho amb una aposta decidida per la nostra economia real”, ha apuntat

Reprovació de Sonia Castedo

D’altra banda, Mireia Mollà ha recordat que “el PP s’ha negat a recolzar la nostra proposta de reprovar a l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, per la seua doble imputació en Brugal i en Rabassa i ni tan sols han estat capaços de votar a favor del retornament del PGOU a l’Ajuntament i de la suspensió de l’ATE d’Ikea, ateses les investigacions sobre estos dos projectes, demostrant així que les seues línies roges sobre la corrupció, són en realitat línies discontinues, el que demostra la seua feblesa en esta lluita i la seua feblesa política”.

VLCNoticias|Redacción

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.