Compromís no va vulnerar la llei per fer públiques les despeses de representació de Rita Barberá

Lalcalde-Proteccio-RitaLeaks-AJUNTAMENT-VALENCIA_ARAIMA20151127_0216_58
image-271896
L’ Agència de Protecció de Dades (APD) ha desestimat la denúncia interposada pel PP contra l’actual alcalde de València, Joan Ribó, de Compromís, per haver publicat l’abril de 2015, quan estava a l’oposició, més de 400 factures a la pàgina  #RitaLeaks corresponents a despeses de representació de l’equip de govern de Rita Barberá que ascendien a 278.000 euros entre 2011 i 2014.

Ribó ha informat aquest divendres que l’Agència s’ha pronunciat en contra de la denúncia i ha ratificat: “[els fets denunciats] es referien a la gestió de fons i despeses públiques, a persones de projecció pública, i malgrat les dificultats que em van posar des de l’anterior govern, jo vaig fer la denúncia com a representant públic”. Ribó ha afegit que l’APD li dóna la raó també en el sentit que la informació que va treure a la llum “venia perfectament acompanyada de la documentació que l’acreditava, i no com fa ara el PP quan pretén denunciar despeses de remodelació de despatxos que van aprovar ells mateixos”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.