Compromís ratifica que el destí dels seus quatre diputats serà el grup mixt

L' class=
image-306451

L’executiva de Comproís ha ratificat l’acord pres ahir sobre el destí dels seus quatre diputats del Congrés. / COMPROMÍS

L’executiva de Compromís ha ratificat aquest divendres per unanimitat la proposta  elevada ahir per la comissió electoral de la coalició d’integrar els seus quatre diputats electes en el grup mixt del Congrés després que la mesa rebutgés dimarts la proposta de grup parlamentari propipresentada per Joan Baldoví, Enric Bataller, Marta Sorlí i Ignasi Candela. En una reunió que ha durat quasi dues hores, els representants del Bloc, d’Iniciativa i dels Verds han tractat també qüestions relatives a la conformació del futur govern espanyol i la proposta feta avui pel líder de Podem, Pablo Iglesias. En aquest sentit, Joan Baldoví i Mónica Oltra han assenyalat que donaran suport a un govern que tingui en compte les reivindicacions de l’agenda política valenciana.

En la reunió d’avui també s’ha decidit remetre a la mesa del Congrés l’ escrit d’esmena a la formació de grups, que reitera que la candidatura de Compromís-Podem-És el Moment compleix els requisits per formar grup propi.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.