Compromís recomana al PP que recolze les seues iniciatives si vol millores reals per als veïns de les comarques de Castelló

Compromís recomana al PP que recolze les seues iniciatives si vol millores reals per als veïns de les comarques de CastellóJordi Navarrete: “El PP abraça el ridícul quan la passada setmana vota en contra del rodalies i ara demana que s’estudie l’ampliació fins Vinaròs”

El senador per Castelló de Compromís, Jordi Navarrete, ha mostrat la seua sorpresa després de conèixer que els representants del PP del Maestrat han hagut d’assistir a una reunió celebrada a la Subdelegació del Govern, a Castelló, al costat de càrrecs electes del seu partit com diputats i senadors, per conèixer la situació de diversos serveis i en les que en les últimes setmanes Compromís ha estat treballant de valent. “S’ha arribat a veure al Senat un ministre d’Interior que ignorava totalment la situació de retrassos a les oficines dels DNI al Maestrat i la Plana i com s’arribava a una votació de 107 vots a favor de les rodalies fins el Maestrat i 141 en contra, els del PP. Mai haviem arribat tan lluny en aquest tema ni mai s’havia vist a un PP tan despistat i traïdor cap a les necessitats territorials“, ha dit Navarrete.

El senador castellonenc ha lamentat que el PP faça servir “patrimonialment la Subdelegació del Govern i instrumentalitzant el càrrec del Sotsdelegat, com si fora una reunió de partit”, i que “abracen el ridícul més absolut al demanar una setmana després de votar en contra que s’estudie l’ampliació del servei de rodalies entre Castelló i Vinaròs, culpant a Zapatero d’actuar com van fer-ho ells de forma més contundent la passada setmana i reconeixent damunt que la gent té dificultats per moure’s pel territori. De llibre“, ha afegit.

Per Navarrete “els agrade o no, Compromís està liderant la reclamació de millores per les nostres terres, presentant esmenes, fent reunions i treballant de forma intensa amb els veïns, tal i com demostrarem properament en les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat, on confiem els diputats i senadors ixquen de l’anonimat per posar-se a nostre costat en la reclamació de la final de les hostilitats, de l’oblit cap a les nostres terres i cap al finançament de les nostres necessitats“. Finalment Navarrete els ha recordat que “hi ha vida més enllà del Desert de les Palmes i que la gent dels pobles tenen uns sentiments i necessitats de serveis i que cap partit té dret a maltractar-los“.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.