Comunicat en relació al Major Trapero

Trapero

El President de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Sr. Quim Torra, juntament amb l’Honorable Conseller d’Interior, Sr. Miquel Buch, es van  reunir ahir per la tarda  amb el Major del Cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero.
En aquesta reunió, el President Torra ha ofert al Major tornar a exercir les funcions de Cap del Cos dels Mossos d’Esquadra.
El Major Trapero, tot i agrair aquest oferiment, tal i com ja va manifestar en seu judicial, considera que no seria convenient pel bon funcionament de l’organització policial ni tampoc per a la seva persona, assumir aquesta responsabilitat davant la seva situació processal. Tanmateix, i com no podria ser d’altra manera, el Major Trapero continuarà desenvolupant aquelles funcions que els responsables del Departament d’Interior i el Comissari en cap del CME li encomanin.
El President va agrair, en nom del Govern de Catalunya, la tasca realitzada pel Major Trapero en l’exercici del seu càrrec de servei exemplar a la ciutadania.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.