Consol Castillo será la nueva portavoz del Bloc de Valencia

La regidora de Compromís a l’Ajuntament de ValènciaConsol Castillo, serà la portaveu de la Comissió Executiva del BLOC de ValènciaMiquel Boix, el nou secretari comarcal, en substitució de Ximo López, en una elecció que tindrà lloc demà, divendres 16 de novembre, en el Complex Esportiu la Petxina, de València, a partir de les 19 hores. La candidatura de Boix i Castillo pretén fer del BLOC i Compromís, l’eina fonamental del canvi a la nostra ciutat i al País Valencià.

Consol Castillo es la nueva cara del Bloc en Valencia
image-30518

Consol Castillo es la nueva cara del Bloc en Valencia

El Congrés servirà per renovar el Consell Comarcal i evidenciar la il·lusió i l’energia amb què els valencianistes del cap i casal treballaran per tal de donar resposta als reptes i dificultats en què viu immersa la nostra societat, ha explicat Castillo.

La meitat dels membres de la nova Executiva, que té una presència paritària d’homes i dones, no havia estat en l’anterior Executiva Comarcal, i n’hi ha un terç que no supera els 35 anys d’edat. Internament, la permanent s’organitza en quatre àrees: organització, implantació, política municipal i comunicació, a més de les secretaries encarregades de la formació de la militància, de la coordinació dels portaveus de districte i de les comissions sectorials.

Consol Castillo ha explicat que la nova Executiva del BLOC naixerà per estar al costat de la gent en una moment en què “no sols patim una greu crisi econòmica, sinó que també estem submergits en una veritable crisi de valors”. Castillo i tot l’equip de gent que l’acompanyarà diu que “recolzarà els ciutadans i ciutadanes que participen en la construcció d’un entorn millor i que actuen als nostres barris, associacions i diferents col·lectius per tal de contribuir al benestar de tots i totes”.

COMISSIÓ EXECUTIVA

Portaveu: Consol Castillo, llicenciada en Història, mestra de valencià.

Secretari Comarcal: Miquel Boix, llicenciat en Publicitat, especialista en màrqueting i comunicacions.

Àrea d’Organització i Finances: Amadeu Mezquida, politòleg i especialista en gestió pública, i Joana Pascual, historiadora i membre de l’STEPV.

Àrea de Política Municipal i Estudis: Xavier Ribera, economista i sociòleg, i Imma Àngel, professora de Secundària.

Àrea de Comunicació i Imatge: Pere Fuset, gestor de projectes, i Ingrid Lafita, periodista i activista 2.0.

Àrea d’Acció Electoral i Implantació: Clara Ferrando, treballadora de banca, i Vicent Carda, pintor i gestor cultural.

Àrea de Formació: Oto Luque, professor de Psicologia (UVEG)

Coordinació Territorial: Joan Hornos, estudiant de la UVEG. Membre del BEA.

Coordinació Sectorial: Laia Maurí, estudiant de la UVEG. Membre del Consell de la Joventut de València.

Vocalia de Cultura Popular: Carlos Galiana, empresari i llicenciat en art dramàtic

VLCCiudad/Redacción
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

One Response to "Consol Castillo será la nueva portavoz del Bloc de Valencia"

  1. Pingback: Bitacoras.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.