Convocats els primers Campus Primavera d’esports per a escolars durant la Setmana Santa

Valencia Noticias | Redacción.- Per primera vegada, i amb motiu de les vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua es posen en marxa els Campus Primavera per a xiquets i xiquetes entre 6 i 16 anys en les instal·lacions esportives municipals de gestió directa de l’Ajuntament de València.

Amb esta iniciativa la regidoria d’Esports gestionada per Maite Girau pretén donar solució a la conciliació de la vida laboral i familiar de les mares i pares que tenen dificultat per a conciliar els horaris laborals amb els calendaris lectius, a l’hora que oferir una prestació educativa-formativa i lúdica per als xiquets i xiquetes que siga alternativa a les ja tradicionals activitats de vacances i que utilitza l’esport com a fil conductor.

La Fundación pone a disposición de aquellas familias en especial situación de dificultad económica becas para que ningún niño o niña quede fuera de esta oferta.
image-339542

La Fundació posa a disposició d’aquelles famílies en especial situació de dificultat econòmica beques per a que cap xiquet o xiqueta quede fora d’esta oferta. Les activitats es celebraran des del 29 de març fins l’1 d’abril. En la actual edició s’ofereixen un total de sis Campus, amb 560 places, que es desenvoluparàn en les instal·lacions esportives municipals de la ciutat de València.

En concret, es tracta del Campus de Primavera de Voleibol, el qual tindrà lloc en el poliesportiu de Natzaret; el Campament Multiesportiu que tindrà lloc en el Complex Esportiu-Cultural Petxina; el Beach Wrestling, que tindrà lloc en el Pavelló Font de Sant Lluís; el Campus Primavera de Bàsquet, en el poliesportiu de Benimaclet; el Campus Primavera d’Handbol, en el poliesportiu del Cabanyal i el Campus Primavera de Hockey que es desenvoluparà en el poliesportiu Verge del Carme-Beteró.

Per obtindre més informació es pot visitar la pàgina web de la Fundación Deportiva Municipal www.deportevalencia.com i també al telèfon 963548300.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.