Correa confessa que Francisco Camps va ordenar el fraccionament de factures per pagar els serveis d’Orange Market

Tribunal-Francisco-PSPV-PSOE-PP-Ricardo_ARAIMA20130410_0065_54
image-244059
El presumpte capitost de la trama Gürtel, Francisco Correa, assenyala en el seu escrit deconfessió, publicat per eldiario.es, que va ser l’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, qui va donar l’ordre de fraccionament de factures que va cobrar Orange Market per l’organització de l’Open de Tennis a València i sobre la sonorització i instal·lació de pantalles per a la visita del Papa Benet XVI a València l’any 2006. “Qui va donar les instruccions perquè fos adjudicat a través de Canal 9 va ser Francisco Camps” segons li “va comentar” Álvaro Pérez ‘el Bigotes’, escriu Correa.

Arran la publicació de l’escrit, el portaveu socialista en les Corts, Manolo Mata, ha assegurat avui que l’expresident Camps era “el senyor X del cas Gürtel” i que la declaració que Correa confirma “que el PP ha utilitzat les institucions i els diners dels valencians per dopar-se electoralment“. El síndic de Compromís, Fran Ferri, per la seva banda, ha dit que Camps estava “implicat de cap a peus”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.