Mariscal es confessa arruïnat: “Obro la botiga i ja no ve ningú”

El dissenyador Javier Mariscal, pare del Cobi, la mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, diu que està sense feina i arruïnat: “Obro la botiga i ja no ve ningú, he d’anar al carrer a posar una manta al terra”.

En una entrevista a la revista ‘Gurb’, el dibuixant reconeix que la crisi el va tocar de ple: “ Em vaig arruïnar, no ho vaig saber fer, i al mateix temps vaig tenir un desengany amorós i vaig acabar al psiquiatre prenent pastilles”. L’any 2008 va fer un ERO al seu estudi, on treballaven 40 persones.

“Segueixo estant –continua– en una situació precària econòmicament, amb problemes per viure el dia a dia. A mi no m’importa, sé viure perfectament sense res, tinc amics, puc viure a casa seva i no sóc consumista, però tinc fills i això és el que et pesa molt”. Assegura que només té una Vespa, a nom de la seva filla.

També critica el govern “franquista” espanyol i Artur Mas, “un trampós que juga sempre amb les cartes marcades”, i es mostra partidari de fer un referèndum a Catalunya.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.