El Palau de les Arts de València torna a lluir el trencadís

palau-de-les-arts-sin-trencadis
image-244074
El Palau de les Arts de València torna a lluir el trencadís a la façana conforme al disseny original de l’arquitecte Santiago Calatrava, després de les obres de reinstal·lació d’aquest material ceràmic típicament mediterrani. Segons informa l’estudi de l’arquitecte valencià en un comunicat, en les obres s’han emprat el mateix tipus de taulells i els mateixos adhesius utilitzats inicialment, i l’empresa que ha fet les obres ha estat una companyia valenciana especialitzada que ja va fer la instal·lació d’aquests materials en l’Òpera de Tenerife, també dissenyada per Calatrava.

Durant quasi 12 mesos, les empreses constructores de la UTE Palau de les Arts, sota la supervisió de l’estudi de l’arquitecte i de la Ciutat de les Arts i les Ciències, han estat duent a terme les obres de rehabilitació de la façana per tornar-hi l’aspecte original. A finals de desembre del 2013 l’òpera valenciana va haver de tancar les portes pel despreniment de part de la façana.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.