Rajoy rebrà Ximo Puig a la Moncloa el 2 de novembre

VALENCIA PUIG (2)
image-244085
Fonts de la Generalitat Valenciana han informat que Rajoy rebrà Ximo Puig el 2 de novembre.
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, rebrà el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a la Moncloa el 2 de novembre. Així ho han confirmat a l’agència Efe fonts de la Generalitat, que han detallat que la trobada, confirmada a través d’una trucada telefònica al Palau, tindrà lloc a les cinc de la tarda el primer dilluns de novembre.

Aquesta reunió serà la primera que mantindran tots dos dirigents en l’actual legislatura autonòmica i es produirà més de quatre mesos després de la presa de possessió de Puig com a president de la Generalitat, que va tenir lloc el 28 de juny.

Des de llavors, la Generalitat ha reiterat la necessitat que el seu president fos rebut per Rajoy per parlar de les qüestions més rellevants per al País Valencià, especialment la falta de finançament per part de l’Estat.

Ximo Puig va anunciar aquest mes que si Rajoy no el rebia abans que s’acabés l’octubre per dialogar precisament sobre el finançament autonòmic, la Generalitat aniria als tribunals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.