Creacions Artístiques “Mes Que Falles” va fer l’entrega de les figures “Ruta de las Cuatro Villas de Amaya” en la provincia de Burgos

El passat dissabte 9 de Giner, nostre taller Creacions Artístiques “Mes Que Falles”  va fer l’entrega de les figures tematizades dels personages i musealizacio general dels quatre Centres d’Interpretacio “Ruta de las Cuatro Villas de Amaya” en la provincia de Burgos.

Els quatre centres d’interpretacio, fan una ruta turistica que consolida la seua visita cultural i turistica, en el qual els visitants a esta comarca burgalesa, se veuen obligats a visitar tots i cada uns dels museus, d’una manera amena i molt didactica.

Les figures tematizades i la musealizacio dels quatre museus, tot realisat per nostre taller, foren acollides en molta sorpresa pel seu tamany i en gran expectacio pels turistes, que en eixe moment visitaven els distints centres d’interpretacio.

Totes les reproduccions dels personages, aixina com la musealizacio dels museus, realcen la singularitat de cada un dels Centres d’Interpretacio de la “Ruta de las Cuatro Villas de Amaya”. Des de “Mes que Falles” hem volgut plasmar un treball per a realçar i entendre els espais que combinen l’arquitectura, disseny, pedagogia i comunicacio per a que se convertixquen en una experiencia positiva per als visitants i en que sense ninguna dubte, realisaren les delicies dels turistes que se portaran una fotografia de record junt a cada un dels personages fets en “Made in Valencia”.    

Creacions Artístiques “Mes Que Falles”  va fer l' class=
image-298748

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.