Cs exigix que el tripartit complisca els seus compromisos electorals sobre regeneració i transparència democràtica

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha exigit al tripartit que complisca els seus compromisos electorals en matèria de regeneració i transparència democràtica, arreplegats en els programes electorals de Compromís, València en Comú i PSPV, partits que conformen el govern municipal des de maig de 2015.

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha presentat una moció, al ple que se celebrarà dijous que ve en el consistori, i ha qualificat de “vital” el compliment de mesures com “el fi de les portes giratòries o la publicitat de les iniciatives plenàries”.Fernando Giner.

Ribó és una cara nova de la vella política. A hores d’ara, no ha fet res per la regeneració en l’Ajuntament de València. Ha de complir amb el compromís del seu govern de sotmetre’s a sessions de control”, ha criticat el portaveu de Ciutadans.

“Es lamentable que hàgem de recordar-li a Ribó per a què va concórrer als comicis i què va prometre als valencians”, ha dit Giner.

“En esta iniciativa, Cs no ha hagut de crear cap punt d’acord nou, sinó només recuperar els ja existents en els programes dels partits que composen el tripartit”, ha explicat Giner, el qual ha afegit que “en l’equador de la legislatura Ribó està incomplint, una vegada i una altra, el seu compromís que l’ajuntament tinga parets de vidre”.

El grup municipal Ciutadans exigirà en el ple que es complisca la promesa que “el alcalde com a màxim responsable del govern local se sotmeta a una Sessió de Control, responent obligatòriament i de manera personal a les preguntes de l’oposición”. D’altra banda, el portaveu de Cs ha manifestat la seua inquietud per “les escasses convocatòries del Consell Social de la Ciutat”, i ha fet insistència en “la necessitat que se li dote de més competències i representació”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.