C’s preguntarà en el Ple d’Ajuntament pels criteris de participació de la Policia Local en els esdeveniments de la ciutat

València Noticies | Redacció.- “Preguntarem al Ple pels criteris de participació de la Policia Local en els esdeveniments de la Ciutat de València”, ha dit la regidor de Ciutadans, María Dolores Jiménez.

María Dolores Jimenez.
image-390177

Jiménez preguntarà a la regidor de Seguretat Ciutadana “per què en Reis només es va permetre que la Policia Local desfilara amb una furgoneta i no en una carrossa com ho fan altres col·lectius de la ciutat”.

Respecte a l’anunci que la PLV participarà en la marxa de matí organitzada per Lambda amb un autobús amb rètols informatius per a la denúncia dels delictes d’odi, la regidor Jiménez ha destacat “la importància de la informació i suport a les víctimes”.

D’altra banda, la regidor elevarà al Ple una bateria de preguntes sobre per què l’Ajuntament facilita un autobús amb presència de la PLV en un esdeveniment que organitza una entitat privada i amb què partida pressupostària se sufraguen els gastos que es deriven de la participació de la Policia Local en distints esdeveniments. “A més, volem saber el per quins bombers i protecció civil no tenen representació oficial i per què en Expo Jove no se’ls va deixar participar a la Policia Nacional ni als Militars”, ha conclòs María Dolores Jiménez.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.