Cs presenta una moció perquè s’estudie una compensació per als comerços i hostalers afectats per la restricció d’horaris de Falles

  • Giner:“Es evident que hi ha hagut un cessament d’activitat mentres la venda il·legal fea de les seues”

Fotografia Fernando GinerValència, El grup municipal Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha presentat una moció al ple, que se celebrarà demà, en la que sol·licita que s’estudie una compensació per als comerciants i hostalers afectats per la restricció d’horaris en Falles.

“Es evident que hi ha hagut un cessament d’activitat. No pot ser que en els moments de major intensitat, els comerciants i hostalers siguen els grans perjudicats per la mesures de seguretat”, ha dit el portaveu de Ciudadanos, Fernando Giner. “Desde Cs compartim les mesures de seguretat, però creiem que s’ha d’estudiar una compensació”, ha afegit.

El portaveu de Cs ha incidit en que la retirada de taules i cadires durant les Falles s’ha imposat “mentre acampava a gust la venda il·legal dels mateixos productes que els comerciants no podien vendre. És inacceptable que este ajuntament no protegisca als hostalers que justament paguen els seus impostos”.

“Hi ha que perseguir la venda il·legal i protegir als nostres autònoms i xicotets empresaris”, ha conclós Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.