Cultura celebra a partir del dilluns la XXIV edició de la Setmana de Cinema de Muntanya

El Péndulo | Redacción.- La Regidoria de Cultura, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Castelló, el Club de Muntanya Castelló, el Club Trepa Castellet, el Espeleo Club de Castelló, la Fundació Huguet i la Fundació Dávalos-Fletcher, ha programat la vint-i-quatrena edició de la Setmana de Cinema de Muntanya i el dinové Concurs de Fotografia de Muntanya, que se celebraran els pròxims 23, 24, 26 i 27 de novembre.

Semana de Cine de Montaña mantiene el formato de certamen como la edición pasada.
image-266986
Les quatre associacions implicades s’esforcen any rere any des de 1995 per a apropar cada tardor els paisatges més exuberants al públic urbà; per promoure l’afició i el respecte per la natura i oferir la imatge del món natural per mig de dues òptiques artístiques com són el cinema i la fotografia. Art, cultura, esport i natura es conjuguen en aquesta campanya.

La Setmana de Cinema de Muntanya i el seu concurs de fotografia són una oportunitat única per descobrir els més sorprenents escenaris naturals, sovint per mig d’esports de risc; i d’arribar a llocs gairebé verges del nostre planeta. Senderistes, escaladors, mountain-bikers i altres valents esportistes ens han mostrat l’altra cara del món.

Aquesta Setmana de Cinema de Muntanya manté el format de certamen com l’edició passada i tornarà a guardonar a les 3 millors pel·lícules; a més d’altra projecció seleccionada fora de concurs.

L’objectiu, assolit edició rere edició, es doble: d’una banda oferir una programació atractiva que complisca les expectatives de les persones aficionades als esports relacionats amb la muntanya i, d’altra banda, promoure l’afició i la participació, especialment entre la joventut.

Com en anys anteriors totes les projeccions seran a les 20:00 hores, amb entrada lliure, al Teatre del Raval, en el hall del qual es podrà gaudir de les obres seleccionades al Concurs de Fotografia de Muntanya, des de les 18:00 hores.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.