Dispositiu de trànsit amb motiu de la III Volta a Peu ‘Mou-te per la Solidaritat’

València Redacción.- Este pròxim diumenge 14 de maig es preveu la III Volta a Peu “Mou-te per la Solidaritat” el recorregut de la qual té lloc pel barri de Russafa. Per este motiu, s’ha organitzat un dispositiu de trànsit per al correcte desenvolupament d’esta prova esportiva.

III Volta a Peu 'Mou-te per la Solidaritat'.

La III Volta a Peu es desenvolupa entre les de 10:30 a 11:30 h del matí i els i les participants començaran a concentrar-se en l’eixida mitja hora abans, aproximadament.

L’eixida tindrà lloc en el carrer del Mestre Aguilar amb Centelles. Continuarà per esta última via fins a girar pel carrer de Sueca, per a seguir fins a l’encreuament amb el carrer de Dénia, que s’agafarà en contradirecció. L’itinerari continuarà per esta via fins a arribar al carrer del Clero, després a l’esquerra per Doctor Serrano i a continuació pel carrer de Carles Cervera en contradirecció, fins al carrer de la Reina na Maria. D’ací se seguirà pel carrer de Romeu de Corbera, per a acabar el recorregut en la plaça del Poeta al-Russafí.

Es recomana estar atents als avisos del Centre de Gestió de Trànsit i planificar els desplaçaments per la zona.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.