Dues batutes dirigiran a la Banda Municipal de Castelló en el concert de Santa Cecília

banda-municipal-castellon-plaza-director-2018-1El director convidat, Rafael Sanz-Espert, estarà acompanyat per Natalia Montañés, directora de la Unió Musical de Catarroja

L’Auditori de Castelló acollirà a les 11.30 hores d’aquest diumenge, 4 de novembre,  l’actuació de la Banda Municipal de Castelló en el concert de la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics.

La novetat per aquest any serà la direcció del concert, a càrrec del director convidat de la Banda Municipal de València, Rafael Sanz-Espert, i de la directora de la Banda Simfònica de Catarroja, Natalia Montañés. Un concert dirigit, per primera vegada, a quatre mans en el que s’interpretaran un total de deu peces musicals en dos actes.

 

En el primer, es podrà escoltar l’obra ‘Fallera Major de València’, ‘La leyenda del beso’ i ‘Symphony nº2’. En el segon, dues composicions de la banda sonora de Doctor Zhivago i una de West Side Story, i per últim la peça ‘Blasco Ibáñez’.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.