BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló celebra la 37a Fira del Llibre Antic i d’Ocasió

Feria del Libro Antiguo 02

 

La Plaça Santa Clara acull un any més la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió organitzada per l’Ajuntament de Castelló i el Gremi de Llibrers d’Ocasió de la Comunitat Valenciana. Aquest mercat, que tindrà lloc de l’1 al 18 de novembre, omplirà l’espai castellonenc de llibres antics, d’ocasió, descatalogats, primeres edicions i molts més. L’edició compta amb la presència de dotze llibreters i els visitats tindran l’oportunitat de trobar més de 50.000 exemplars entre antiguitats editorials, edicions excepcionals de gran valor històric i cultural i títols a preus assequibles.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.