Dûrga i Frida, guanyadors del Sona la Dipu 2017

La desena i renovada edició del Sona la Dipu ja té els seus dos guanyadors. Dûrga i Frida s’han proclamat vencedors de l’edició d’enguany dins d’una nit emocionant i eclèctica que ha viatjat des del dream-pop de Mireia Vilar fins al rock de The Vibrowaves i que ha posat molt difícil al jurat la presa d’una decisió sobre aquest tema.Final del Sona la Dipu 2017.

La final començava amb una sessió d’Escala i Corda Dj Set, seguida del concert d’Oques Grasses. Seguidament, Frida pujava a l’escenari per a demostrar la força del seu hip-hop; Mireia Vilar feia vibrar al públic amb les seues melodies d’influències pop; Dûrga portava el seu post-rock a Sueca en un recinte que ja acollia a 6.000 persones; i The Vibrowaves tancaven amb un potent directe ple de rock.

Després de les seues actuacions, i precedint a l’únic concert de La Raíz en la província de València enguany, el jurat va anunciar a Dûrga i Frida com a guanyadors del Sona la Dipu 2017. El premi per a cadascun consisteix en l’enregistrament d’un CD o vinil amb els seus temes, a més de la seua promoció en festivals nacionals i internacionals de renom.

Els encarregats de posar fi a la nit, i després dels sons mestissos de La Raíz i el concert de ZOO, que van presentar el seu últim LP, “Raval”, van ser de nou Escala i Corda Dj Set amb una sessió per al públic més enèrgic. Dissabte que ve 9 de setembre es presentarà als guanyadors a Picassent en una cita en la qual també estarà Amaral.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.