banner_990x90_EFE (1)

Educació compta amb el nombre més gran d’alumnes d’FP guardonats amb el Premi Nacional al Rendiment Acadèmic

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport compta amb el nombre més gran d’alumnes de cicle superior de Formació Professional guardonats amb el Premi Nacional d’Educació al Rendiment Acadèmic que concedeix, anualment, el Ministeri d’Educació a tot l’Estat.

El total d’alumnes valencians guardonats ha sigut de 6, i es tracta d’estudiants que van rebre el Premi Extraordinari de Formació Professional de grau superior en el curs 2014-15 per part de la Conselleria d’Educació, condició indispensable per a poder participar en la convocatòria nacional que ara s’ha resolt.

En concret, els estudiants premiats són Sergio Torres Gallardo, de la família professional Arts i Artesania, i que va fer els seus estudis en l’IES Benicalap de València; Julia María Rodríguez Martínez, de la família Hostaleria i Turisme, i estudiant de l’IES María Ibars de Dénia, i Marta María Monteagudo Horta, estudiant de Química del CIPFP Vicente Blasco Ibáñez de València.

De la mateixa manera, ha sigut guardonat Marc Aleixandre Alfonso Broseta, del CIPFP Ausiàs March de València, que ha rebut el premi corresponent a la família professional de Sanitat; Alberto Torregrosa Torrejón, de la família de Transport i Manteniment de Vehicles de l’IES Botànic Cavanilles de la Vall d’Uixò, i Victor Manuel Amat Muñoz, que ha rebut el premi corresponent a la família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, i que ha fet els seus estudis en l’IES Jordi Sant de Jordi de València.

El Ministeri concedeix anualment un total de 26 premis, un per cada família professional, dotats amb 1.200 euros cada un, així com d’un diploma acreditatiu d’haver aconseguit el premi i la seua consegüent inscripció en l’expedient acadèmic de l’alumne. Es tracta d’alumnes que han obtingut una qualificació final mínima de 8,5 punts en el cicle formatiu i que han obtingut el premi al rendiment acadèmic en la seua corresponent comunitat autònoma. A més, s’organitza un acte públic de lliurament dels guardons que se celebrarà a Madrid.

L’objectiu dels premis és reconéixer l’esforç i treball de l’alumnat que ha cursat els seus estudis satisfactòriament i que ha destacat per la seua trajectòria acadèmica. Es busca, així, fomentar valors com la superació personal i la responsabilitat, incentivar la perseverança en l’estudi, millorar la qualitat del sistema educatiu i posar a l’alumne o alumna que aprofita els seus estudis com a exemple i inspiració per a una societat basada en el coneixement i el desenvolupament.

A més dels 6 estudiants procedents de la Comunitat Valenciana, també han sigut guardonats quatre estudiants de Madrid i altres quatre d’Astúries, tres de Canàries i altres tres de Galícia, dos d’Andalusia i un d’Aragó, de Castella Lleó, de Cantàbria i de Múrcia.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.