BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Educació explicita la necessitat de suspendre les revàlides de la LOMQE a la comissió tècnica convocada pel ministeri

El director general de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Jaume Fullana, ha explicitat en una comissió tècnica convocada pel Ministeri d’Educació que “des de la Generalitat duem mesos explicant per què les revàlides, tant de Primària com de Secundària i Batxillerat són negatives i no aporten cap element enriquidor per a millorar la qualitat educativa valenciana”.

En aquest sentit, Fullana ha fet èmfasi en què “per a nosaltres no és suficient que se suspenguen els efectes de les revàlides, el que cal és eliminar les revàlides en sí i més a aquestes altures, que en el cas de l’alumnat de 2n de Batxillerat encara no sabem res de com es pensen enfocar”.

En aquesta línia, el director general ha transmés que per a minimitzar els efectes negatius de la revàlida de Batxillerat, “hem proposat que les matèries examinablessiguen exclusivament les de 2n de Batxillerat i que la prova seguisca rigorosament el model de les PAU”.

Cal recordar que el Consell valencià va anunciar fa unes setmanes un recurs contra les proves de l’avaluació final d’Educació Secundària i Batxillerat, tant per raons pràctiques com pedagògiques.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.