Educació pública i de qualitat

Ayuntamiento de Valencia.oan Ribó t s’ha referit a l’esforç pressupostari que ha permès augmentar de forma molt considerable el nombre de beques de menjador concedides. “Enguany hem concedit 1.529 beques, el que suposa un augment del 37% respecte al curs passat”. Dins de la prioritat de garantir l’escolarització dels valencians i valencianes des de la més primerenca edat, ha destacat l’alcalde que el preu mitjà de les escoletes municipals s’ha rebaixat a 34 euros al mes, una xifra que destaca enfront dels 303 euros per mes de preu mitjà de les escoles de gestió indirecta.

 

L’alcalde ha destacat igualment que s’ha produït un augment d’al voltant del 20% en el nombre d’inscripcions a les escoletes municipals, un fet que en opinió de Ribó confirma que «la ciutadania dóna el seu suport al model d’educació pública i de qualitat que defensa el Govern de la Nau».

 

Un altre anunci destacable realitzat per Joan Ribó en el Debat sobre l’estat de la ciutat, és que l’Ajuntament de València reconeixerà públicament amb un guardó a aquelles empreses que s’impliquen d’una forma activa en la contractació de persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual. Este guardó serà lliurat en un acte públic que se celebrarà coincidint amb la celebració del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual, amb una rellevància que contribuïsca a incentivar la igualtat d’oportunitats de tots i totes en l’accés al mercat laboral.

 

Ha detallat Ribó alguns dels aspectes més significatius de la política del Govern de la Nau per a afavorir la integració laboral dels usuaris dels centres ocupacionals municipals per a persones amb diversitat funcional, alguns dels quals ja realitzen pràctiques en diferents dependències municipals i altres han trobat una feina normalitzada.

 

Ha afirmat l’alcalde que, en línia amb les polítiques inclusives de la Generalitat, les aportacions a l’Ajuntament de València, han augmentat un 265% , passant de 3’7 milions en 2015 a 9’8 milions previstos per a 2019. Este augment pressupostari, segons ha assegurat Ribó, ha anat en paral·lel a un canvi del model assistencialista per un model de drets i justicia social.

 

Finalment, Joan Ribó, alcalde de València, s’ha referit a l’increment d’un 8% registrat del nombre d’usuaris de les instal·lacions esportives municipals repartides per tota la ciutat, en les quals determinats col·lectius, com el de les persones majors, es beneficien de descomptes que aconsegueixen fins al 50% de la quota mensual.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.