El Circuit Nacional de la Carrera de la Dona 2018 arranca a València

València Notícies | Redacció.- València acull, el proper 15 d’abril, una nova edició de la Carrera de la Dona “Central Lechera Asturiana” que, una vegada més, comença el seu circuit nacional a la ciutat. La “marea rosa”, que compta amb el suport de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal, recorrerà els carrers de València per mostrar el seu suport a la dona.

En paraules de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, “la dona conquereix progressivament nous espais i en l’esportiu ho fa de manera significativa. Per esta raó, unir l’esport a causes solidàries com esta és una iniciativa molt positiva que permet la participació, des d’un ambient festiu i lúdic, en la lluita contra el càncer de mama i la violència de gènere.”Carrera de la Mujer 2018.

La 14ª edició de la prova solidària donarà començament a les 9:00 hores en l’avinguda del Port, i es desenvoluparà per 7,4 quilòmetres aproximadament, tots ells plans i urbans. La carrera finalitzarà en el passeig de Neptú (molt proper a la Marina) i és apta per a tot tipus de públic, ja siguin xiquetes o dones.

Com en anys anteriors les participants poden formar equip amb familiars, companyes de treball, amigues o conegudes. Les interessades poden inscriure’s en fins a 25 categories diferents. Després de finalitzar la prova, davant de la meta, s’impartirà una gran classe d’aeròbic i fitness oberta a tot el públic assistent que en  desitge formar part. Les inscripcions per participar continuen obertes i el termini es mantindrà fins divendres 13 d’abril a través del web www.carreradelamujer.com/valencia.

“El caràcter solidari de la carrera converteix esta cita en molt més que una competició i el que suposa completar el recorregut fins a aconseguir la meta ja que es tracta de córrer per donar forces a totes aquelles dones que lluiten o van lluitar contra el càncer” ha manifestat Girau.

Després de la seua visita a València, la “marea rosa” contínua el seu periple per les diferents ciutats d’Espanya. Un total de vuit capitals, entre les quals es troben Madrid (06/05), Vitòria-Gasteiz (10/06), Gijón (17/06), La Corunya (16/09), Sevilla (7/10), Saragossa (21/10) i Barcelona, on acabarà el circuit el dia 11 de novembre.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.