El Circuit Ricardo Tormo tanca el FIM CEV Repsol aquest cap de setmana

Salida_Moto3_webEl Circuit Ricardo Tormo celebra els pròxims 24 i 25 de novembre l’última cita de la temporada del FIM CEV Repsol, el campionat de motociclisme que s’ha consagrat com l’antesala de pilots i equips per a arribar al mundial.

El circuit serà l’escenari on es decidisquen els títols de la European Talent Cup (ETC) i de la European Kawasaki Z Cup. En la categoria del Mundial Júnior de Moto3, el títol estava per decidir entre Raúl Fernández (Ángel Nieto Team) i Manuel Pagliani (Leopard Junior Team), però el pilot italià no participarà en aquesta prova.

El Campionat d’Europa de Moto2 també està decidit en favor de Jesko Raffin, per la qual cosa el Circuit Ricardo Tormo celebrarà aquests títols amb carreres emocionants de les dues categories.

Tant dissabte com diumenge, l’entrada per a veure el FIM CEV Repsol al circuit és gratuïta. A més, el públic també podrà accedir al pàdoc, on podran veure de primera mà com treballen els equips i conéixer els pilots.

Dissabte, el Circuit Ricardo Tormo acollirà les sessions classificatòries de les quatre categories (Mundial Júnior de Moto3, Campionat d’Europa de Moto2, European Talent Cup i Kawasaki Z Cup) des de les 8.45 hores del matí fins a les 16.05 hores. A més, a les 17.10 hores se celebrarà la primera carrera de la European Talent Cup.

Diumenge serà el dia de carreres. Tant en Moto2 com en Moto3 hi haurà dues carreres, i una en el cas de l’ETC i de la European Kawasaki Z Cup. A les 8.45 hores començaran els calfaments, i la primera de les carreres serà la de Moto3 a les 11.00 hores. L’última carrera del dia serà la de la European Kawasaki Z Cup, que es correrà a les 15.00 hores, abans de fer-se la foto oficial de tots els campions a la recta del Circuit.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.