El col.legi Santiago Apóstol del Cabanyal instal.la il.luminació eficient

València Noticies | Redacció.- El col·legi Santiago Apóstol del Cabanyal, que desenvolupa un Projecte de Centre d’Acció Educativa Singular ja que la major part de l’alumnat es troba en situació de desavantatge social i pertany a una cultura minoritària dins de la societat com és la del poble gitano, ha renovat hui el seu sistema d’il·luminació amb un model eficient basat en el sistema led. Amb esta actuació les aules milloren els nivells d’il·luminació i el confort, ja que s’eviten brillantors molestes i es proporciona un estalvi energètic del 48% al col·legi.

Con esta actuación las aulas mejoran los niveles de iluminación y de confort.
image-357704

La regidora de Benestar Social, Consol Castillo, ha destacat la importància de la tasca que duu endavant este col·legi “que realitza una educació amb enfocaments inclusius i interculturals, amb la participació de tota la comunitat i que fomenta el respecte cap a la diversitat”. D’altra banda, ha recordat que l’Ajuntament de València “treballa activament contra la pobresa energètica” i per això, ha dit, “hem arribat a un pacte amb les principals subministradores perquè cap família de la ciutat en situació de vulnerabilitat es quede sense llum, gas o aigua”.

Castillo ha comentat que troba “molt interessant la instal·lació de bombetes eficients al col·legi Santiago Apòstol, així com el subministrament de de 50 packs de 4 bombetes led per a les famílies en situació de vulnerabilitat vinculades a l’escola”  que ha dut a terme la marca Philips al col·legi Santiago Apòstol i ha dit que “a València estem oberts a col·laboracions amb tot tipus d’entitats les accions de les quals generen una millora en les condicions de les persones més vulnerables de la nostra societat”.

Castillo ha dit que “és necessari que tota la ciutadania tinga accés universal a tots els serveis bàsics i amb l’augment del 47% del pressupost destinat a benestar social  podrem millorar l’atenció que l’Ajuntament dóna a les persones que es troben en una situació complicada. I açò ho combinarem amb tots els convenis i iniciatives puntuals que vulguin sumar-se a este treball de l’Ajuntament, com la que hui s’ha dut a terme en el barri de Cabanyal”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.