El Concurs Gastronòmic de Caça i Bolets de Bocairent premia el restaurant Hotel Bahía, de Calp

image_0 (1)El VIII Concurs Gastronòmic de Caça i Bolets de Bocairent ha premiat amb el màxim guardó el restaurant Hotel Bahía, de Calp.
El segon premi, en la modalitat del plat elaborat amb carn de caça i bolets, ha sigut per al restaurant Casa Granero, de Serra, i el tercer per al restaurant Juan XXIII, de Benifaió.  En la modalitat de la borreta, el primer premi s’ha atorgat al restaurant Zoco, d’Ontinyent; el segon, al restaurant Juan XXIII; i el tercer, al restaurant Casa Cham de Banyeres de Mariola.  Aquest concurs, que s’ha celebrat avui en l’Hotel Ferrero de Bocairent, ha comptat amb la presència del vicepresident Toni Gaspar, la diputada de Turisme, Pilar Moncho, i l’alcalde de Bocairent, Josep Vicent Ferré. Gaspar ha dit que «la Diputació de València està al costat dels municipis de la província i en aquesta ocasió no seria menys, i més en aquesta zona, denominada la Toscana Valenciana, lloc que conec molt bé, en la qual cada municipi té un encant especial». Moncho ha destacat que «en el Patronat col·laborem sempre amb municipis que aposten pel turisme, com és el cas de Bocairent, que des de fa anys treballa en l’impuls de la seua oferta turística i ja fa vuit anys que celebra aquest certamen per a donar a conèixer la seua gastronomia d’interior».«En el Patronat de Turisme sabem que és fonamental incidir en les nostres coses i promocionar els valors de la nostra terra, com la gastronomia tradicional. Per això col·laborem amb aquest concurs, per un una cuina tan apreciada com els plats elaborats amb carn de caça i bolets» —ha afegit Moncho.

Per la seua banda, l’alcalde de Bocairent ha felicitat els dèsset restaurants que han participat en aquest certamen, que començà fa vuit anys com una aventura. «Els participants, amb el seu esforç, són els que donen categoria al concurs i promocionen la nostra cuina autòctona» —ha finalitzat l’edil. En el certamen gastronòmic, els restauradores han participat en les dos modalitats del concurs: elaboració d’un plat lliure de carn de caça i bolets i elaboració de la borreta.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.