Sinarcas construirà una via alternativa per a tractors amb el Pla d’inversions de la Diputació

1.- Alcaldesa de Sinarcas con el presidente
image-268700
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut l’alcaldessa de Sinarcas, María José Clemente, en una trobada en la qual l’edil ha exposat al president les inversions i els reptes que té el municipi de la comarca de l’interior.

Durant aquesta reunió de treball, Rodríguez i Clement han tractat el tema de les muntanyes, així com la gestió i el funcionament de les brigades de la Diputació, ja que, en paraules de l’alcaldessa, «el tema de prevenció és molt important a nivell local, provincial i autonòmic».

La també presidenta de la Mancomunitat de l’Interior, Terra del Vi ha valorat «satisfactòriament» el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles i ha explicat que l’ajuda anirà destinada a la construcció d’una ruta alternativa al costat de la carretera principal, amb l’objectiu que els tractors —un dels mitjans de transport més utilitzats a Sinarcas— «puguen transitar sense dificultat i sense eixir-se’n de la calçada per a anar a repostar a la gasolinera».

De la mateixa manera, Clemente ha assenyalat que amb l’ajuda de la Diputació també s’instal·larà una caldera de biomassa al col·legi públic del municipi.
Assessorament i assistència a municipis
Quant a la prestació de tècnics professionals que ofereix la institució valenciana als ajuntaments, a través dels convenis amb els col·legis professionals, l’alcaldessa ha assenyalat la «gran ajuda que significa per al poble, ja que Sinarcas compta amb un tècnic forestal, un enginyer industrial i un arquitecte».

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.