El Consistori adequarà el seu sistema contra incendis

València Noticies | Redacció.- El sistema de detecció d’incendis de l’Ajuntament de València s’adequarà a les condicions actuals de l’edifici mitjançant diverses actuacions que inclouen la substitució de tot el material instal·lat l’any 1990. “La seguretat de tot el personal municipal i de totes les veïnes i els veïns de la ciutat que vénen ací per a fer els seus tràmits és una prioritat per a este equip de Govern, motiu pel qual hem considerat que cal renovar tot el material original que ja ha arribat al final de la seua vida útil”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

La tramitación se hará mediante un contrato menor y se ha adjudicado a la empresa Secopsa Servicios, SA, por un importe total de 45.034,05 euros.
image-359840

Des que s’implantara el sistema actual de detecció d’incendis en l’Ajuntament de València fa més de dos dècades hi ha hagut diferents actuacions per a millorar el nivell de seguretat de l’edifici. No obstant això, el personal tècnic de la casa han recomanat la substitució del material més vell i ampliar el sistema contra incendis a aquelles dependències del consistori que encara no el tenen. A més, s’inclou l’adequació de la central controladora del sistema i l’ampliació del nombre de sirenes d’avís en l’interior de l’edifici.

La tramitació es farà mitjançant un contracte menor i s’ha adjudicat a l’empresa Secopsa Servicios, SA, per un import total de 45.034,05 euros. Este pressupost ha resultat ser el més avantatjós dels quatre sol·licitats des de l’Ajuntament, a l’oferir una baixa del 24,9 % respecte al màxim de 59.965,45 euros que establia la memòria facilitada a les empreses candidates.

“La petició de diversos pressupostos tot i tractar-se d’una contractació menor incidix en la voluntat de transparència i responsabilitat d’este equip de govern”, hi ha afegit, per acabar, Campillo.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.